Anabela Atijas
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Život Anabele Atijas nije bio nimalo lak. Pevačica se od mladosti do danas više puta suočavala sa velikim problemima i bolestima koje su mogle biti kobne po nju, o čemu je sada govorila.

Kako je navela, iz svake situacije je izlazila kao pobednik, a nakon svake je naučila novu životnu lekciju.

Anabela Atijas

Foto: Ataimages

 

 

Uvek treba biti strpljiv, Bog je rekao strpljen-spašen. Ja sam bila u fazi kada je sve puklo i prošlo, propalo, sve je bilo uništeno, bila sam na dnu i mislila da niko ne može da me vrati - priznala je ona, pa otkrila da su je u najgorim momentima obuzimale mračne misli:

Gotovo, kraj i pepeo, tako sam mislila, ali nikako nisam bila u pravu. Univerzum je i te kako imao plan za mene. Neki glas u mojoj glavi mi je govorio da nisam u pravu i da dam šansu da učinim nešto za sebe, da dokažem sebi da nije kraj. I ne da nije bio kraj, mogu da kažem da je zaista bio početak.

Anabela Atijas na proslavi magazina

Printscreen

 

 

Na pitanje šta je bio motiv da, kada se osećala veoma loše, podigne glavu i nastavi dalje, pevačica je poručila:

Ja sam to čudo, bila sam na dnu! Zdravstveno sam bila jako loše, raznorazne bolesti su mi se dešavale. Propadala sam u svakom smislu te reči i digla sam se kao Feniks iz pepela i sad sam bolje nego ikada. Težak život Anabele Atijas sada je prošlost.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading