BORA SANTANA NIKAD BRUTALNIJE O ZADRUGARIMA Izneo sav Anđelin prljav veš i intimu, a onda raskrinkao Anu i Zvezdana, skandal!
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Muzičar, voditelj i bivši Zadrugar, Bora Santana, je na najromantičniji praznik Dan zaljubljenih zaprosio Milicu Kemez, sa kojom je i započeo vezu ispred kamera rijalitija.

- Da sam znao da je to normalna stvar, možda bih se i ranije verio - iskren je Bora.

- Čekao sam neki poseban trenutak, pa da se malo stabilizujemo posle izlaska iz Zadruge i da se adaptiramo. Pripreme za bračni život su u toku, renoviramo stan, po njenoj želji i ona vodi glavnu reč jer se razume u dizajn i enterijer.

On priznaje da je njihova veza prošla brojne turbulencije, pa čak i raskide i prevare, što dovodi do ljubomore.

- Dva puta smo raskidali, posle svakog učešća u rijalitiju. Našao sam drugu devojku, Milica je ušla u Zadrugu ponovo, pa sam ušao i ja i pomirili smo se - otkriva Bora.

-Ljubomorni smo, proverava mi telefon i uvek mi zna šifru na mobilnom, tako da je sada i nemam. Može da mi uzme telefon kad god hoće, i nema šta mnogo ni da vidi. Tokom drugog raskida je sa pravom otišla iz stana jer sam flertovao sa drugim devojkama, i videla je te poruke. Toga više nema jer sam se izludeo, bio sam željan svega zbog zatvorenog prostora. Prošao sam sve kao mlad, a sad treba da osnujem porodicu.

BORA SANTANA NIKAD BRUTALNIJE O ZADRUGARIMA Izneo sav Anđelin prljav veš i intimu, a onda raskrinkao Anu i Zvezdana, skandal!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Bora se osvrnuo i na ljubavni četvorougao između Zvezdana Slavnića, njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić, bivše devojke Anđele Đuričić i aktuelne ljubavnice Maje Marinković:

- Nisam iznenađen što su Maja i Zvezdan zajedno. Kao iskusni rijaliti igrač, predosetio sam svaki Zvezdanov korak. Znao sam da će biti sa Majom do kraja rijalitija, jer znamo da Maja voli da bude u centru pažnje i bude sa alfa mužjakom kako bi i ona bila alfa.

- Zvezdan mi deluje kao tip koji živi svoju drugu mladost, znamo da je dugo bio u zatvoru i čovek je sad željan svega - nastavlja Bora. -Zvezdan i dalje voli Anu i ona mu je najveća ljubav, a sa Majom gleda da se istrese jer mu nije odgovarao seks sa Anđelom. I njen prošli momak Matija je pričao da ona ne zna da se ljubi i da mu ne odgovara, a možda je Zvezdanu to glupo da kaže. Znamo šta je sve radio sa njom, ona je gutala i pljuvala, ali nije on od nje napravio to, već je sama htela.

- Sa Majom je zezanje da se isprazni do kraja, pa da se smiri i uđe u mirnu luku sa Anom - zaključuje Bora.

- Ako mu Ana oprosti, onda je ona veći krivac nego on. Ako je priča o porodičnom nasilju istina, onda je Ana trebalo da slavi što ga se otarasila i što je našao drugu devojku i da lakše krene dalje. Ne znam da li je Ana ušla da ga ponovo osvoji ili da se osveti.

ANĐELA ĐURIČIĆ SE DIREKTNO OBRATILA PRODUKCIJI I PRIZNALA SVE Ne može više da izdrži i ćuti, razvezala jezik i šokirala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading