"OTKRIĆU IMENA LJUDI SA KOJIMA SU IMALI INTIMNE ODNOSE DOK SU BILI U BRAKU" Isplivale šokantne tvrdnje o Milici Kemez i Bori Santani 16:15 Vip 0
ZBOG NJE SU SE RAZVELI MILICA I BORA SANTANA? Uhvaćeni na delu, on priznao sve, a ovako se pravda učesnica Elite! 12:30 Vip 0
UČESNICU ELITE TUŽILA POZNATA VODITELJKA Nakon skandaloznih tvrdnji povukla drastičan potez, preko ovoga joj neće preći! 16:07 Vip 0
PREKINULA ĆUTNJU! Milica Kemez oplela po Eni Čolić nakon jezivih tvrdnji iznetih u Eliti: ''Takve priče slušam godinama'' 20:15 Vip 0
"SVI SU ZNALI DA MILICA I BORA SPAVAJU SA DRUGIM LJUDIMA" Ena Čolić razvezala jezik, javnost u šoku! 10:00 Vip 0
MILICA KEMEZ OSTAJE BEZ KUĆE! Uhvaćena u šok izdanju, sama mora da nosi stvari, nakon razvoda od Santane potpuno bespomoćna! 18:40 Vip 0
TRAŽILI 500 EVRA OD SVAKOG GOSTA! Evo koliko novca su Bora i Milica zaradili od svadbe, zavrteće vam se u glavi! 13:30 Vip 0
OPTUŽENA DA JE BILA INTIMNA SA MUŽEM SVOJE SESTRE Šok tvrdnje na račun rođene sestre Milice Kemez, ovo su svi detalji! 21:10 Vip 0
"UBACIVALA MI JE PRISLUŠKIVAČE" Bora Santana otkrio koliko je novca potrošio na Milicu Kemez, a onda priznao sve o prevari! 00:20 Vip 0
''UMESTO PUNA KUĆA ZA MLADENCE, DANAS PRAZNA'' Boru Santanu slomio osećaj tuge zbog rastanka sa Milicom Kemez 20:59 Vip 0
NOĆNA MORA MILICE KEMEZ! Otišla kod notara i saznala loše vesti: ''Sve sa mog imena je prepisano njemu'' 15:40 Vip 0
MILICA KEMEZ HITNO HOSPITALIZOVANA! Ne može da dođe sebi: Jedva sam preživela, Bora nije bio uz mene! 20:45 Vip 0
MILICA KEMEZ I BORA SANTANA SE POMIRILI! Uhvaćeni zajedno u restoranu, pokušali da se sakriju od svih! 21:37 Vip 0
''SVE JE SUPER'' Bora Santana otkrio da li su se on i Milica Kemez pomirili, najavio da će jedno drugom dati drugu šansu? 18:59 Vip 0
MILICA KEMEZ SE POMIRILA SA BOROM SANTANOM?! Izlanula se u emisiji i otkrila tajne detalje, evo šta se dešava zaista sa njima! 00:50 Vip 0
MILICA KEMEZ NAŠLA NOVOG DEČKA! Ne želi više da krije, on je obasipa skupocenim poklonima, Bori Santani će pozliti (FOTO) 17:59 Vip 0
SESTRE SE OBRAČUNALE JAVNO Milica i Mirela zaratile zbog nepoznatog muškarca, leti perje na sve strane! (VIDEO) 06:30 Vip 0
MIRELA KEMEZ SESTRI OKRENULA LEĐA Javno rešila da Milicu raskrinka: "Sve ću da kažem, samo istina..." 23:05 Vip 0
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
ISKLJUČENJE STRUJE ZA NEDELJU Ovaj deo Beograda će biti bez električne energije tokom dana 23:25 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK 11. JUN Vaga treba da bira s kim se druži, Strelcu stiže novčana nagrada, a šta čeka vas? 19:45