Vendi na Šabačkom vašaru
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Poznato je da Šabački vašar ne može da prođe bez glavne zvezde, pevačice Vesne Vukelić Vendi koja svake godine svojim specifičnim performansom i energičnim nastupom napravi potpuni haos i pometnju, a koliko god da se čini u nekim trenucima da ne može dalje, uvek uspe da sve iznenadi i demantuje, te da iznova pređe granicu i šokira javnost.

Međutim, ovoga puta u tome nije učestovala sama,već su pored nje na vašaru se našli i bivši zadrugar Bora Santana, ali i pevač Era Ojdanić.

Vendi je na sebi imala kratku, plavu haljinu od satena, bez brushaltera, a u jednom trenutku je šok svih zajahala Boru Santanu dok je Era pevao.

Dok je ona igrala na Borinim ramenima, Eri su lepili novčanice i evriće na čelo, a prisutni gosti su ih sve vreme u neverici snimali i komentarisali.

Nakon toga, Vendi je zamešala kukovima dok je Ojdanić čučnuo ispred nje, a mnogi su primetili da je na događaju bio i otac starlete Maje Marinković - Radomir Marinković Taki koji se sve vreme veselio dok je Vendi igrala, kao da je zaboravio da je upravo ona samo pre izvesnog vremena žestoko udarila po njegovoj ćerki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading