BORA SANTANA RASUT NA KOMADE! Ne može da se sabere, učesnici zabrinuti za njegovo stanje! 19:20 Vip 0
"BORA SANTANA JE GEJ, I MILICA JE SUMNJALA U TO" Skandalozne optužbe na račun rijaliti učesnika, mislili su da kamere ne snimaju 12:40 Vip 0
ASMIN DURDŽIĆ KONAČNO RASKRINKAN Nakon Stanijine šut-karte i obnove romanse sa Aneli, otkrivena istina! 16:50 Vip 0
BORA SANTANA GRCA U SUZAMA Rasuo se potpuno na komade zbog nje, nije mogao više da izdrži 23:20 Vip 0
''PA I TI IMAŠ ŽENU I DVOJE DECE'' Bora Santana obelodanio da se Milica Kemez pre svadbe čula sa bivšim dečkom: ''Gotovo, ti se udajes'' 08:19 Vip 0
SUOČAVANJE ANITE I BORE! Stanojlovićeva ga odmah napala, njegova reakcija šokirala sve (FOTO) 00:20 Vip 0
NECA PRIZNAO DA JE BI, MAJKA NE PRIHVATA ISTINU Majka zadrugara se oglasila nakon što je obelodanio istinu o sebi 07:59 Vip 0
SAMO ŠTO SE RAZVELA, A VEĆ NAŠLA DEČKA! Milica Kemez priznala da ima novu ljubav: "Hvala Bogu jer mi je dao ovakvog muškarca" 00:00 Vip 0
MILICA KEMEZ BORU PREVARILA PRED SVADBU? Ispričao skandalozne detalje, ovo je prethodilo krahu braka 07:40 Vip 0
BORA SANTANA SE GUŠI U SUZAMA ZBOG BIVŠE Slomio se na komade usred žurke, ovo ga podseća na Milicu 14:40 Vip 0
NAŠAO NOVU! Bora Santana se razveo od Milice, pa raskinuo sa Aleksandrom, a sad je bacio oko na ovu zadrugarku 22:00 Vip 0
BORA SANTANA BIO INTIMAN SA NEKOLIKO CIMERKI Javno ih raskrinkao: "Kriju da su spavale sa mnom" 09:55 Vip 0
NE GUBI VREME NAKON RAZVODA Bora Santana u akciji sa cimerkom, niko ne veruje da je baš ona završila u njegovom krevetu 07:40 Vip 0
OGLASILA SE MILICA KEMEZ NAKON RAZVODA Jednom rečenicom poentirala, evo kako se oseća nakon propalog braka 18:14 Vip 0
"200.000 EVRA MI JE U KUĆI" Učesnik Elite očajan, doživeo nervni slom i otkrio šok detalje: "Svaki dan su mi suze išle" 18:50 Vip 0
"SUMNJALA JE DA SAM GEJ" Bora otkrio da sa Milicom nije imao intimne odnose, pa do detalja opisao šta se dešavalo u braku 09:10 Vip 0
"ŽIVELA SAM S NJIMA, NJIHOVE SVAĐE SU..." Mina Vrbaški raskrinkala Milicu Kemez i Boru Santanu, otkrila čemu je sve prisustvovala 18:40 Vip 0
"OSEĆAO SAM SE KAO UBICA" Maci Diskreciji uputio jezive pretnje, pa završio u zatvoru! (VIDEO) 11:00 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
POZNATI ZLATAR NIKOLA PRONAĐEN MRTAV! Stan ispreturan, krv na sve strane i RAZVALJENE fioke (FOTO) 18:12 Vesti 0
GUBITAK APETITA KOJI JE PROMENIO SVE Ena (58) se jednog dana probudila umorna, a onda je saznala zastrašujuću dijagnozu 17:56
PREMINUO POSLE TEŠKE BORBE SA KANCEROM Preminuo čovek koga "delije" ne pamte po dobrom na "Marakani" 17:23