Bora Santana kod Dušice u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u emisiji "Finalna izbacivanja" ugostila bivše zadrugare Boru Santanu, Adama Labunskog, Palčicu, Predraga Lazića Pecu i Ivana Dragića.

Ko ti je favorit ove sezone - pitala je Dušica.

Bora Santana kod Dušice u studiu

Printscreen

 

- Voleo bih da pobedi Matora, Zola, on me je zasmejavao mnogo puta. To su moji drugari...Zola i Slađa, ako ništa nisu uradili konkretno, onda Etno selo, prva noć. Ona ne zna da je Zola lake ruke i da je svakoj devojci bajka s njim - rekao je Bora.

- Možda se Slađa boji da ukoliko sada stupi sa Zolom u intimne odnose, onda nikada neće videti Etno selo - rekla je voditeljka.

- Moguće. Kad smo već kod Etno sela, asocira me na Janjuša. Znamo svi da je Bilal tu jedan od favorita, Bosna i Hercegovina glasa za svoje i podrži. Ne znam koga tu još imamo, Aleks i Car...Ja moram nešto da ti kažem, ja sam okrenuo Slovenku, videli smo da je plakala. Zvao sam je da joj čestitam, ona nije znala šta da mi odgovori, ona plače, kaže: "Boro sine, čujemo se" - rekao je Bora.

Bora Santana kod Dušice u studiu

Printscreen

 

- Misliš da će Car otići u Etno selo - pitala je Dušica.

- To se zove operacija Etno selo, oni kad se skupe, to je to. Ako se sećaš, ostali su oni bez jednog, pa su se skupili...Moram da pohvalim Necu, nije fora. Za komentarisanje za crnim stolom je bio Neca, bio sam u kontaktu sa Julijanom, uključivala se. Neca ima iskustva iz "Zadruge 4", on je jedini smeo da se suprotstavi i da odgovori - rekao je Santana.

"NI DINAR NISAM ZARADILA OD ANE" Kuma Milena otvorila dušu o Ćurčićevoj, pa rekla da se plaši njiihovog susreta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading