Milica i Bora
Foto: Alo/Printscreen

Milica Kemez i Bora Santana prošle nedelje su otišli na odmor u Monte Karlo gde uživaju daleko od znatiželjnih pogleda.

Međutim, samo nakon tri dana idile, njima je pokucala policija na vrata hotelske sobe i to u sred vođenja ljubavi.

Milica i Bora

Printscreen

 

Neko ih prijavio za uznemiravanje i naveo da su jako bučni tokom seksualnih odnosa zbog čega im je napisana i kazna od 250 evra.

Dok je Bora bio u šoku i neverici i sve to mu je bilo smešno, Milica je baš poludela i insistirala da odmah napuste hotel i presele se u drugi smeštaj.

– Milica i Bora su bili srećni i opušteni, konačno samo njih dvoje sami, logično je da se vole i da neće spavati u odvojenim sobama.Nisu oni radili ništa što ne rade drugi parovi. Ali, nisu imali sreće jer soba do njih bio je neki stariji bračni par, rekao bih da su neki namćori. Oni su već prvo veče recepciji prijavili kako u sobi pored neki par glasno vodi ljubav i njih uznemirava. Niko iz hotela na to nije reagovao, ali nakon tri dana oni su nazvali policiju koja je stigla u hotel i pokucala Bori i Milici na vrata. Očigledno su bili u sred akcije, pa se Bora brzo
obukao, navukao šorts neki i pitao ko je, kada je čuo da je policija zbunio se, mislio je da je greška. Milica je pobegla u kupatilo i kada je Bora otvorio vrata oni su mu rekli da su dobili prijavu iz hotela te da moraju da napišu kaznu kao opomenu. O je bio u šoku, počeo je da se smeje i da govori da ga neko očito zeza. Shvatio je da su ozbiljni i kada su mu uručili kaznu on im je na licu mesta platio i uopšt nije bio prijatan prema njima. Zvao je recepciju i rekao da je okiran šta mu se desilo, te da on hotel plaća kako bi imao privatnost i da je nedopustivo za šta mu je policija zakucala na vrata. Mlica je bila baš besna i rekla mu je da odmah nađe drugi hotel. Čim je svanulo oni su se odjavili iako su im se iz hotela izvinjavali za neprijatnost i premestili su se u drugi hotel. Baš su u šoku, ne mogu da veruju šta im se desilo-  rekao je za Paparazzo izvor blizak ovom paru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading