Stefan Đurić Rasta
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Stefan Đurić Rasta hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u kičmi pre nekoliko dana, a uz njega je od prvog trenutka bila emotivna partnerka Marija Balaban, koja se već prvog dana od hospitalizacije oglasila fotografijom na kojoj je pozirala pored reperovog bolničkog kreveta.

Nakon operacije koja je bila uspešna, Đuriću je porodica došla u posetu, a on je ponosno podelio fotografiju sa svojim ocem.

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako su bolovi koje je imao otklonjeni, a operacija prošla u najboljem redu, izvor blizak reperu otkrio nam je da ga tek čega oporavak, te da će morati ozbiljno da pazi na svaki svoj korak.

- Rasta kao Rasta, želi da se vrati projektima, nastupima i putovanjima što pre. Iako se uplašio po saznanju da je stanje sa diskus hernijom ozbiljno i da može da se reši samo operacijom, čim se završila operacija, krenuo je sa planovima za naredne nedelje. Kako je pomerio nastupe zakazane za maj, dogovorio je nove čim je bio u stanju da priča. Umesto da se odmara, po svaku cenu želi da ispoštuje ljude kojima je obećao kako nastupe, tako i pesme - navodi izvor, i otkriva da će posledice po njega biti ozbiljne ukoliko se ne bude pridržavao procesa oporavka.

- To što on misli da će da se oporavi za deset, petnaest dana, daleko je od istine. Detaljno mu je objašnjeno da ne sme da se umara ni da se naglo kreće, da mora da pazi na kičmu i preseče s tim brzim načinom života na koji je navikao. Mora strogo da pazi u sledećih šest meseci do godinu dana. Uzdamo se u to da će ga devojka Marija i roditelji naterati da poštuje oporavak, te da se neće dovesti u situaciju da pogorša svoje stanje kad je već imao uspešnu operaciju - zaključuje izvor za Alo!.

Rasta

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, reper se oglasio i tik pred operaciju kako bi se zahvalio na podršci, ali i potkačio one koji su ga prozvali po saznanju da je u bolnici.

„Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost, nekada tek u ovakvim situacijama čovek shvati koga ima pored sebe. Hvala bogu, imam najdivnije ljude i beskrajno sam zahvalan na tome. Ostaje mi da se nadam brzom oporavku i druženju sa publikom. Onim bezobraznim ljudima, ljudima bez razumevanja želim isto što se desilo i meni. Dao bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer oni nisu moja publika. Svim ostalim ljudima poručujem voli vas Rasta“, napisao je reper i izazvao lavinu reakcija time što je drugima poželeo loše zdravstveno stanje.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su ga podržali, budući da smatraju da je Stefan isprovociran izjavama pojedinih da glumi da je loše kako bi otkazao nastupe ili pravi marketing pred nove projekte.

„Čovek je sa pravom ljut. Ima ozbiljne zdravstvene probleme, čeka ga rizična operacija, a ljudi se zezaju sa tim i optužuju ga da laže. Nema potrebe da mu iko zamera to što želi da se svima vrati ono što imaju za druge“, bio je samo jedan od komentara koji su usledili nakon reperove objave.

Piše: Ekipa Alo! 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading