Era i Palčica
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Sinoć tokom "Elitovizije" Bora Santana koji je bio u žiriju, istakao je da Teodoru Delić zna iz spoljnjeg sveta. Kako je naveo, oni  su se nekoliko puta sreli, a jednom čak i u društvu Ere Ojdanića.

Teodora je to izričito demantovala na licu mesta, međutim, ponovo se digla prašina oko navodne afere između Ere Ojdanića i aktelne devojke Bebice Macanovića.

- Ja se ne svađam sa devojkama koje na Ibarskoj magistrali rade na žetone. Ti s takvim izgledom i šarama, s takvim ustima kao patka, treba da pogneš glavu i da ne govoriš nešto. Tebi je glava podignuta, jer ne kapiraš šta ti ja govorim. Bebice, tebi je Miljana dala integritet, a ti si veoma nezahvalan. To ne rade dobri momci. Poradi malo na svom ponašanju i nauči svoju devojku kako treba da se ponaša. Stavi malo taj miktofon kod usta, a ne samo kao na kožni da pričaš - rekla je Tamara Đurić, a potom se oglasila Teodorina majka:

- Bilo mi je mnogo teško, i smešno, žalosno... One bljuvotine je prvo počeo Bora Santana da priča, pominje joj Eru Ojdanića. Era je demantovao, ona ga ne poznaje, nikada nije bila sa njim. Krenuo je Bora to da lupeta, pa je Tamara krenula da mi pljuje ćerku iz čista mira, verovatno zbog Bebice. Rekla je da će unapred da ga nagazi, shvatila sam odmah da će i Teodora biti tu ubačena, u paketu - rekla je Teodorina majka i dodala:

- Došlo mi je da plačem, noćas u pola četiri baš mi je bilo loše! Nisam znala da li da budim supruga, ali da sam ga probudila - srčka bi ga strefila! Nisam htela da mu noćas pričam, da je ne tuži, ne znam šta će da mu padne na pamet. Moj muž je jako osetljiv na Teodoru, to nam je najmlađa ćerka, naš krasuljak, šta da vam kažem... Bolje da mu ne pričam, da ne produbljujem, da ne duži i Boru i Tamaru. O tome da li će im stiću tužbe, nek odlučuje sama Teodora kad bude izašla - rekla je majka za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading