Deniz, Bora i Filip
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Bivša zadrugarka Deniz Dejm potvrdila je saznanja o grupnim intimnim igrarijama u stanu Filipa Đukića, u kojima je učestvovala Milica Veličković, aktuelna učesnica "Elite".

Tada su u "koktelu ljubavi", prema nekim saznanjima, bili Filip Đukić, Bora Santana, Deniz Dejm i Milica Veličković, učesnica "Elite", kao i još nekolicina devojaka i momaka nepoznatih javnosti.

- Otkud vi znate za to, ko vam je to rekao?! To je već izašlo, znači? Onda ne mogu ništa da demantujem - u šoku je bila Deniz kada su je mediji pozvali.

- Sve je tako, ali ne sećam se baš najbolje detalja, davno je to bilo, a ja sam bila pijana i pola toga se ne sećam, ko je šta sa kim sve radio. Samo znam da je bilo veselo, baš je burna bila noć (smeh) - rekla je ona.

Pitali su je i šta je radila sa Milicom.

- Sećam se Milice jako dobro, slatka je. Biću džentlmen, pa neću pričati šta je sa drugima, a šta sa mnom radila te noći. Samo ću reći da sam ja biseksualka i da smo se nas dve odlično razumele, pa sad vi čitajte između redova (smeh) - zagonetno je poručila Deniz za Pink.rs.

@alo_portal Prenosimo delić atmosfere sa promocije novog albuma Sanje Vučić 💃 #alo #alodnevnenovine #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading