TUGA, ALI OD NEČEGA MORA DA SE ŽIVI Potresna objava Aleksandre Subotić, donela ovu odluku nakon bolnog perioda, ništa više nije isto (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da je Maja Marinković preotela muža Aleksandri Subotić, bura oko njih danima ne jenjava, a iako se na početku cele afere javno oglašavala, pa čak i plakala, čini se da je Subotićka postala svesna situacije, te se bacila na posao.

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila stori, na kom obaveštava pratioce da od danas počinje da radi i da nema više mesta tugovanju i plakanju jer od nečega mora da se živi.

TUGA, ALI OD NEČEGA MORA DA SE ŽIVI Potresna objava Aleksandre Subotić, donela ovu odluku nakon bolnog perioda, ništa više nije isto (FOTO)

Printscreen

 

- Od danas zvanično počinjem da radim reklame. Tuga ili ne, od nečega mora da se živi. Ko ima privatan broj nek mi piše privatno. Molim vas naznačite da me kontaktirate zbog reklama, jer imam veliki broj poruka koje mi stižu u DM - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Maja i Peca trenutno uživaju u Crnoj Gori, a u svojoj prvoj ispovesti Raspopović je rekao kako se između njega i Maje desila ljubav, te da će Aleksandri, koja mu je rodila sina Jovana ostaviti stan u Novom Sadu i da njihovom nasledniku ništa neće faliti.

FILIP ŠUTNUO DALILU ZA SVA VREMENA! Car napušta Srbiju, uživo u emisiji otkrio kada se vraća u Hrvatsku i sve detalje raskida

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nena

17.07.2022 09:15

Ovo je cirkus. Svi u Zadrugu pa se tamo ......