ALEKSANDRA SUBOTIĆ KAO SAV NORMALAN SVET Alo! paparazzo: Starleta sa sinom Jovanom putuje vozom za Novi Sad
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Aleksandra Subotić potpuno se posvetila porodici i deci. Ona uživa u vezi sa biznismenom Petrom Pecom Raspopovićem sa kojim ima sina Jovana, a koji je prihvatio njenu ćerku Magdalenu i gleda je kao da je njegova.

Aleksandra je više puta isticala da ju je to najviše i kupilo kada je Peca u pitanju jer joj je sreća ćerkice, a sada i sina na prvom mestu. A da je tako zaista, dokaz su i fotrografije koje je danas napravio Alo! paparazzo. 

Naime, Aleksandra je viđena sa sinom Petrom na Železničkoj stanici "Prokop" u centru Beograda. Ona je sa sinom bila u prestonici, verovatno u šopingu pred praznike, a potom se s njim uputila ka vozu kojim su se vratili u Novi Sad.

Naime, Aleksandra od kada je započela vezu sa Pecom, živi u Novom Sadu gde joj je, kako je istakla, savršeno jer vodi miran porodični život.

Osim što uživa u luksuzu koji joj pruža Peca, i sama Aleksandra ima mnogo pratilaca na Instagramu, pa i te kako zarađuje od reklama, a ima i svoj kanal na Jutjubu. Ona ne krije da obožava skup život i firmirane krpice, ali to je očito ne sprečava da i ona živi ponekad kao sav normalan svet.

S tim u vezi ne čudi nas što je umesto skupim kolima sa vozačem, izabrala brzi voz do Novog Sada. Takođe verujemo da se vožnji u vozu i te kako obradovao i njen sin kojem ispunjava sve želje.

Podsetimo, Aleksandra se našla u centru medijskog skandala kada se saznalo da je partner Peca prevario sa tada najboljom drugaricom Majom Marinković. Majina i Pecina afera je nakon toga brzo okončana, a Aleksandra je odlučila da Peci oprosti prevaru i od tada među njima nije bilo trzavica. Bar za to nije javnost saznala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading