PRVU OPERACIJU IMALA KAO MALOLETNA Aleksandra Subotić slagala doktora, na zahvate dala više hiljada evra, a evo kako je nekada izgledala
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Aleksandra Subotić ne krije da brine o svom izgledu, te da često posećuje frizera, kozmetičara i plastičnog hirurga kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Ona ne krije da je do sada uradila brojne operacije i potpuno se transformisala, a zbog brojnih estetskih korekcija mnogi se pitaju kako je Aleksandra izgledala pre svih zahvata koje je radila. 

Naime, starleta ima 27 godina, a do sada je korigovala grudi, usne, nos, jagodice, više puta je stavljala botoks, išla je na brazilsko podizanje zadnjice i uradila je nove zube. Najviše novca dala je na silikone, čak četiri puta išla je na operaciju grudi. 

- Samo za grudi sam dala 12.000 evra! Nikada ne bih potrošila toliko para da nisam morala. Doktor koji mi je prvi put operisao grudi upropastio me je. Ni drugi put nije ispalo kako treba, grudi su mi izgledale gore nego posle porođaja - rekla je svojevremeno Aleksandra i tom prilikom je istakla da je tek posle četvrte intervencije bila zadovoljna.

Aleksandra je aktivna na mrežama, a jednom prilikom je držala lajv, a neko ju je upitao da li je to na njenom licu veštački osmeh, što je i ona potvrdila.

- Kakav lažan osmeh. Osmeh od 6.000 evra. Pa da je lažan nek je lažan - kazala je Aleksandra kroz smeh tada.

Subotićeva je prvi zahvat imala još kao maloletna, a tada je, kako kaže, korigovala usne.

- Imala sam 16 godina kada sam prvi put korigovala usne. Doktor nije znao da nisam punoletna, pa je pristao da mi uradi intervenciju. Pošto sam ubrizgala malu količinu silikona, počela sam šminkom da precrtavam usne, kako bi delovale još punije - rekla je starleta svojevremeno.

Da Aleksandra ne krije pređašnji izgled dokazuje i to što je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz mlađih dana. 

Ovo sigurno niko drugi ne bi usudio da postavi. Moja najružnija slika iz puberteta - izvolite - napisala je Aleksandra, pa dodala:

- Malo šale na svoj račun nije na odmet.Sećam se kada je nastala ova odvratna fotografija. Uvek mi je bila takva pa i tada kada je nastala- bila sam sedmi ili osmi razred osnovne škole. Novo društvo, pubertet, bubuljica na bradi - sve vam je jasno koliko mi je smetalo kada je i danas pamtim, pomalo i neki dark fazon, ali sve to prodje kao što se da i videti - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading