HIT IZJAVA ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Ovako najbrže stižete do bogatog muža, bivša zadrugarka totalno zaprepastila prisutne
Foto: Alo/Printscreen

Aleksandra Subotić nedavno je bila u centru pažnje zbog javnog sukoba sa Majom Marinković, koja joj je navodno preotela dečka, Pecu Raspopovića. Međutim, nakon turbulentnog perioda, Peca se vratio Aleksandri, i njihov odnos i dalje traje.

Ipak, postupak koji je Peca učinio svojoj supruzi i dalje se često pominje, te Aleksandra svakodnevno dobija pitanja o prevarama i opstanku braka.

Najpre je šokirala odgovorom i objašnjenjem kako oprostiti prevaru muškarcu, a onda je totalno zaprepastila prisutne svojim savetom.

Naime, Subotićka je dala devojkama savet kako da nađu bogataša i "dobro" se udaju, a njeno objašnjenje već je postalo viralno:

- Pa, ja bih rekla devojkama da se namunje, skockaju i odu u neki dobar restoran, sednu i čekaju, u nekom momentu će ih neko zapaziti - izjavila je Aleksandra Subotić u jednoj emisiji.

- A šta ako nemaju devojke novca da odu u neki dobar restoran? - usledilo je pitanje.

- Neka naruče ceđenu pomorandžu, za to imaju - odgovorila je ona.

- I meni je muž isto uradio. Imamo dvoje dece. Kako da ne poludim i kako da oprostim? - glasilo je pitanje za nju.

- Ja to ne mogu da te posavetujem, niti želim to da uradim, jer šta god da ti kažem, ne bih bila u pravu. To sama moraš da odlučiš i razmisliš da li je vredno, kao i da li možeš da zamisliš vašu zajedničku budućnost? Ono što mogu da te posavetujem jeste da se najbolje odluke donose čiste glave - glasio je Sandrin odgovor.

Hype 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading