Muž Aleksandre Subotić
Foto: Alo/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić oprostila je prevaru svom mužu Peci Raspopoviću sa bivšom drugaricom Majom Marinković. Od tada njihova ljubav cveta, te njih dvoje konstantno objavljuju zadničke fotke na Instagramu.

Naime, Peca je Aleksandru odlučio da obraduje putovanjem u Dubai, a ona je podelila i zanimljive kadrove sa ovog ekskluzivnog i luksuznog odmarališta.

Budući da voli korekcije, ona je svoje telo dovela do savršenstva, te verujemo da je Peci baš drago što ima ovako zgodnu i lepu ženu.

 

Izgleda da je Aleksandra malo preterala u fotošopu gde je sredila i sebe i Pecu, jer se može videti da oboje izgledaju kao porcelanske lutke.

 

Pratioci su komentarisali upravo Pecu, budući da je neprepoznatljiv, da li zbog količine fotošopa koji Aleksandra koristi ili zbog novog života koji mu očigledno prija.

"Peca, 20 godina mlađi", "Ko je ovaj čovek?", "Peca ko mladić", "Divni ste", samo su neki od komentara.

 

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading