Maja isprozivala Aleksandru
Foto: Alo/Printscreen

Maja Marinković bila je dugo prijateljica sa Aleksandrom Subotić, sve dok joj nije preotela muža Pecu. Tada su procurili njihovi snimci s bazena na kojima Aleksandrin partner i otac deteta ljubi Marinkovićevu što je svu javnost ostavilo bez teksta.

Maja i Peca

Foto: Printscreen/instagram

 

Dok je Aleksandra javno plakala i kukala, oni su se baškarili i išli zajedno na letovanje, ipak na kraju je usledio preokret, pa se Raspopović vratio nevenčanoj ženi sa kojom ima sina Jovana.

Maja Marinković sada je u jednoj emisiji prokomentarisala svoj postupak, te ga opravdala rečima da je "21. vek i da žene treba da čuvaju svoje muževe".

Maja Marinković

Printscreen

 

- Nisam ja njega preotela...Nikome ništa ništa otela! Ja sam lepo rekla ''Gospođe, vežite kera za drvo''! U 21.veku niko ništa ne može da preotme. Kako neko to može? Do tog muškarca ne može niko da dođe, ako on to ne želi, rekla je ona i dodala:

- Ja sam njima ojačala ljubav i treba da mi budu zahvalni. Oni su posle mene procvetali. Jako bitna stvar je što ja mislim da sam njima otvorila oči. Da sam na njihovom mestu, ja bih svoju sliku uramila u ram! Neko te javno prevario, osramotio i ponizio! Kakva si ti onda jadnica kad možeš sve to da oprostiš, opet se vratiš toj osobi. Ja ne odobravam mešanje treće osobe, naravno, ali ako se to desi, a ti pređeš preko svega toga, onda si ti problem - rekla je Maja u emisiji "Magazin In".

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading