Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen/PaparazzoLov

Starleta i bivša zadrugarka Aleksandra Subotić ne krije da brine o svom izgledu, te da često posećuje frizera, kozmetičara i plastičnog hirurga kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Nakon završetka svoje rijaliti karijere, Aleksandra Subotić je izabrala mirniji život i preselila se u Novi Sad. Međutim, javnost je nastavila da je prati, posebno nakon kontroverzi koje su se pojavile oko korišćenja "ozempika" za mršavljenje, što je dovelo do intenzivnih komentara o njenom izgledu.

Od poslednjeg pojavljivanja u rijalitiju, primetna je potpuna promena u njenom izgledu, što je privuklo pažnju ekipe Paparaco lova koja ju je mesecima pratila i dokumentovala njene aktivnosti.

Ona u Novom Sadu, sa 20 godina starijim izabranikom Pecom i decom živi porodični život, a kamere su je i prvi put usnimile bez šminke, pa javnost ima prilike da vidi kako rijaliti zvezda izgleda u prirodnom izdanju, što je do sada bila prava retkost.

Naime, Aleksandra je prvo izašla iz luks stana u kom žive sa decom i pridružila se Peci u jednom restoranu.

Potom je decu odvela u igraonicu, a onda se vratila i nastavila da uživa sa izabranikom. Njih dvoje su se potom rastali, a tada je pao i poljubac nasred ulice.

Za promenu, Aleksandra na licu nije imala ni trunku šminke, a u ovom izdanju je retko viđamo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading