Muž Aleksandre Subotić
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Aleksandra Subotić godinama je bila rijaliti učesnica, a nakon brojnih skandala i ljubavnih arefa, danas je udata za milionera i živi u suvom luksuzu.

Ona je za vreme majčinog boravka u rijalitiju "Farma" zatrudnela sa njenim partnerom i rodila ćerku sa samo 16 godina.

Aleksandra Subotić je čak podnela krivičnu prijavu protiv svoje majke, inače fitnes instruktorke Ljube Pantović i to, kako kaže, po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli starateljstvo nad ćerkom.

- Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak i dotle da je izmislila kako je čula da se moje dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina, jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju - rekla je Subotićeva za medije jednom prilikom dok je bila u vezi sa rijaliti učesnikom Davidom Dragojevićem.

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - rekla je Aleksandra tada.

Majka i ćerka su ipak rešile probleme i pomirile se.

Iako je godinama bila u vezi sa rijaliti učesnikom Davidom Dragojevićem, oni su na svoju ljubav stavili tačku.

David ušao u odnos sa starletom Anom Korać, a nakon kratkotrajne patnje, Aleksandra se udala za biznismena Predraga Pecu Raspopovića.

Aleksandra je as njim uživala u ljubavi i luksuzu koji joj je pružao, a u braku sa njim dobila je sina.

Međutim, Aleksandra je preko medija saznala da je njen suprug vara sa najbolom drugaricom, starletom Majom Marinković.

Iako je govorila da je njiov brak stavljena tačka, Aleksandra se nakon nekoliko meseci pomirila sa mužem, a zajedno su i danas.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading