Muž Aleksandre Subotić
Foto: Alo/Printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Aleksandra Subotić ne krije da brine o svom izgledu, te da često posećuje frizera, kozmetičara i plastičnog hirurga kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Zbog brojnih estetskih korekcija mnogi se pitaju kako je Aleksandra izgledala pre svih zahvata koje je radila, a ona je sada odlučila da to i pokaže.

Naime, Subotićeva je veoma aktivna na društvenim mrežama, te sa pratiocima redovno deli sve trenutke iz svakodnevnoog života, a sada je rešila da sa fanovima podeli fotografiju iz mlađih dana.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz srednje škole i pokazala svoj tadašnji izgled.

Ovo sigurno niko drugi ne bi usudio da postavi. Moja najružnija slika iz puberteta - izvolite - napisala je Aleksandra, pa dodala:

- Malo šale na svoj račun nije na odmet.Sećam se kada je nastala ova odvratna fotografija. Uvek mi je bila takva pa i tada kada je nastala- bila sam sedmi ili osmi razred osnovne škole. Novo društvo, pubertet, bubuljica na bradi - sve vam je jasno koliko mi je smetalo kada je i danas pamtim, pomalo i neki dark fazon, ali sve to prodje kao što se da i videti - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading