Katarina Grujić
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Grujić nakon porođaja je nastavila da radi punom parom, ali priznaje da joj posao uskraćuje dosta vremena koje bi provodila sa naslednicom.

Kako sama ističe, oduvek je maštala o tome da istovremeno bude domaćica, majka i pevačica.

Katarina Grujić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam od prvog trenutka znala da ću da budem u isto vreme pevačica, domaćica, majka i žena naravno. Uvek sam smatrala da mogu da radim tri stvari u isto vreme, možda i više. Ne vidim sebe da bih mogla da prestanem da se bavim ovim poslom, ako mi zdravlje ne bude dozvolilo, to je već druga priča i naravno da bih onda bila primorana da prestanem, ali ovako ne. Mislim da mogu da hendlujem na svim poljima, to sam uspela i mislim da ću biti još bolja – istakla je Grujićeva, ali ipak istakla da postoje trenuci kada ne provodi vreme sa svojom ćerkom, a trebalo bi, što joj veoma teško pada.

- Mene vikendima grize savest i ja uzimam prvi jutarnji avion i odmah se vraćam. To su samo dve noći kada nisam tu, ali opet me grize savest. Zovem naravno dvesta puta moje roditelje, dadilju i sve njih da proverim da li je sve u redu i da je vidim na video pozivu. To je majčinska ljubav i to što se oseća je stvarno jako. Ne mogu bez nje, ali opet, ne mogu ni bez posla i moram da uklopim te dve stvari - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading