Aleksandra Subotić
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica i starleta Aleksandra Subotić oprostila je prevaru svom mužu Petru Raspopoviću Peci sa bivšom drugaricom Majom Marinković. Od tada, Aleksandra redovno sa svojim pratiocima na Instagram profilu deli trenutke iz svog privatnog života.

Naime, starleta je otputovala sa svojim partnerom, a obzirom da Peca ne žali ni dinara, Aleksandra uživa, pa se na svom Instagram nalogu pohvalila pratiocima kako se nalazi u jednom od najpoznatijih hotela u Dubaiju.

Subotićeva se pohvalila na kakvom mestu se sunča, gde ide u spa, sa koliko karatnog zlata je ukrašen hotel, a takođe je i pokazala i njihov apartman od 225 kvadratnih metara, sa panoramskim pogledom. Starleta definitivno uživa u luksuzu, a prizori ostavljaju bez daha.

Podsetimo, Aleksandra je malo preterala u fotošopu gde je sredila i sebe i Pecu, jer se može videti da oboje izgledaju kao porcelanske lutke, a komentari su se samo nizali: "Peca, 20 godina mlađi", "Ko je ovaj čovek?", "Peca ko mladić", "Divni ste", samo su neki od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading