Stan
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Fotografija oglasa za prodaju garsonjere na Kanarevom brdu našla se na Iks društvenoj mreži i naljutila brojne korisnike. Ukapiravši da žena prodaje malo uređeniju garažu kao stan za življenje, mnogi su priznali da je očigledno da danas "bezobrazluk nema granica".

Kako se na njoj može videti, žena koja prodaje stan od 26 mkv napisala je da ga prodaje za okvirno 40.000 ili 42.000 evra. Da se nalazi na Kanarevom brdu, da je stan njen i da je uknjižen.

oglas

Foto: Twitter/printscreen

 

 

Ne navodeći da se radi o prethodno sređenoj garaži, druga žena ju je "razotkrila" u samo par koraka.

"U katastru se vodi kao garaža? Ako sam dobro videla", pitala je ona.

Bez ustručavanja, vlasnica stana je napisala:

"Da, ali je stan!"

"Budala je samo onaj ko ga kupi"

Činjenica da nigde nije stavila informaciju da se radi o preuređenoj garaži i da upravo garažu prodaje po ceni stana, iznervirala je mnoge korisnike Iks platforme.

Stan

Foto: Shutterstock

 

 

"Budala je samo onaj ko ga kupi", "Šta vam nije jasno, prodaje gospođa garažu po ceni stana, snašla se", "Adaptirala ga i sad će da se opari", "Uđi brate, ne skidaj točkove", "Ja vozim Bugatti, jes' da se vozi kao Audi, ali je Bugatti", pisali su oni.

Pored ovih komentara, našao se i jedan koji je navodno upoznat sa celom situacijom oko ovog stana, odnosno garaže.

"U januaru ga izdavala za 100 evra ali je u februaru shvatila da bi tom dinamikom tek za 33 godine sakupila 40.000 evra od kirije, pa je bolje da ga proda", glasio je još jedan komentar, piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading