Hejli Biber
Foto: EPA/EPA

Starija sestra Hejli Biber, uhapšena je nakon što je napravila skandal u jednom baru, pišu strani mediji.

Alaja Boldvin (31), ćerka poznatog glumca Stivena Boldvina, optužena je za agresivno ponašanje i napad. Manekenka i influenserka, je na silu ušla u toalet za zaposlene u "Klubu Elan", kako prikazuju video snimci iz lokala. Dva člana obezbeđenja i barmen obavestili su je da ulazak tamo nije dozvoljen, te da je namenjen samo za radnike kluba, i da će morati da koristi javni toalet. U tom trenutku, Alaja je postala fizički nasilna, prema policijskom izveštaju, prenosi People.

Jedan od izbacivača rekao je vlastima da ga je Alaja počupala za kosu. Drugi, koji je objasnio da je morao da je obuzda potezom  "španske kragne", trvdeći da ga je zatim šutnula u međunožje. U barmenovoj izjavi stoji i da je Bolvidnova pitala da se posluži toaletom kako bi povraćala i zamenila tampon, i da su joj to dozvolili na par minuta. Ali, kada je izašla, ona je navodno bacila prljav tampon na barmena. Nakon toga je izbačena iz lokala.

Alaja Boldvin

Foto: Printscreen/instagram

 

Policija kaže da su nakon incidenta dobili poziv od Alaje, koja je izjavila da je nasilno izbačena iz kluba. Porekla je da je bacila tampon na zapolenog iz bara, navodi se u izveštaju. Kada je suočena sa optužbama, rekla je da je sve bilo u samoodbrani.

Ona je u braku sa Endrjuom Eronov od 2017. godine, sa kojim je dobila ćerku Ajris El Eronov 2020. Skandal dolazi samo par dana, nakon što je njihov otac Stiven Boldvin razbesneo ćerku Hejli, uputivši javno poziv pratiocima na instagramu i fanovima da se mole za nju i Džastina Bibera. Time je podgrejao sumnje da u braku Biberovih poslednjim meseci nije sve kako treba.

Mondo 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading