Petar
Foto: Alo/Foto: Nikola Todorović

Pevač Petar Grašo pazario je prelepu vikendicu na Jahorini i za ovu nekretninu je navodno iskeširao 160.000 evra.

Luksuzni apartman nalazi se u sklopu kompleksa koji je ušuškan stotinak metara od skijališta, a ono što je najlepše jeste da ima pogled na gustu borovu šumu.Ova vikendica se nalazi u sklopu jednog od najekskluzivnijih kompleksa na Jahorini, u koju je uloženo čak 15 miliona evra.

- Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za celu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja celi život skijam u zapadnoj Evropi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile - ističe on, ali to nije jedino.

- Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta širom Evrope samo uz više mira, a što je idealno za porodični odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvek se osećam lepo i dobrodošlo - ispričao je Grašo za "24sedam" i dodao još jednu zanimljivost.

Ono što ga raduje, jeste da će mu komšija na Jahorini biti kum, koji u blizini ima luksuzni restoran.

Inače, cene kvadrata u ovom kompleksu u kom će Grašo uživati kreću se od 2700 pa sve do 4000 evra, pa je sigurno ako se računa minimum da je iskeširao najmanje 160.000 evra za apartman.

Podsetimo, Petar Grašo nakon dve decenije ljubavi sa koleginicom Danijelom Martinović, osnovao je porodicu sa ćerkom Tončija Huljića, 15 godina mlađom Hanom, sa kojom je dobio ćerku Albu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading