PETAR GRAŠO I HANA HULJIĆ ČEKAJU DRUGO DETE Komšije sve obelodanile, a evo šta o tome kaže deda Tonči
Foto: Alo/ilustracija

Hana Huljić i Petar Grašo očekuju, navodno, drugo dete. Pre ikakvog čestitanja, za medije se oglasio Tonči Huljić, koji će i ove godine praznike provesti s unukom Albom pored njihove kućice na zagrebačkom Adventu.

- Ja bih voleo još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali niko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe voleo da imam još unuka. Zasad ih nema. Biće - rekao je kroz osmeh Tonči.

Huljić je presretan i s malom Albom. Splitski hitmejker unuku obožava, ali se ne petlja previše u njeno vaspitanje. Kako je ranije govorio, boji se da ga može samo pokvariti.

- Kuće su nam na 300 metara udaljenosti, pa su Grašo i Hana često kod nas, kao i mi kod njih - otkrio je Tonči, koji sa zetom Petrom Grašom ima odličan odnos.

- Ja sam čovek koji voli da se zeza, odnos mene i Graše je takav jer 26 godina smo zajedno, mi smo svi kao familija, mi dole imamo taj specifičan stil za humor - rekao je svojevremeno Huljić za RTL Exkluziv.

Podsetimo, Hana i Petar Grašo venčali su se u februaru prošle godine u Splitu, a ponosni tata Grašo tada je otkrio da će Hana na leto roditi ćerku.

Pre Hane Grašo je dugi niz godina bio sa koleginicom Danijelom Martinović koju je napustio zbog Hane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading