"TADA SAM BILA NAJSIROMAŠNIJA" Leontina progovorila o finansijskoj situaciji na estradi:VIDIMO KO NOSI ROLEKSE,  JA SAM ŽIVELA KAO PODSTANAR!
Printscreen

Leontina Vukomanović  prethodnih godina se povukla sa javne scene i posvetila radu sa decom, a sada je odlučila da kaže više o svojoj karijeri.

- Ja sam najsiromašnija bila kada sam bila dens pevačica. Ti da bi napravio jedan spot, da bi se obukao i tako to, ti si morao da imaš dovoljno novca. Živela sam u iznamljenom stanu i tako sam došla jednom u situaciju da nisam imala novca da platim kiriju. A sa druge strane te ljudi vide kao poznatu - rekla je pevačica.

Printscreen

 

Voditelj je potom napomenuo da postoji verovanje čak i danas da ako si na TV, ti si pun para.

- Neka pričaju tako. Što se više priča to si popularniji. Međutim, sada su se vremena malo i promenila i tek sada vidimo ko nosi zapravo rolekse i vozi lamburdžinije. To definitivno nisu pevači pop muzike - rekla je pevačica.

Voditelja je takođe interesovalo kada je bilo zlatno vreme pop muzike.

- Ja mislim da će tek doći. Možda su te 80' jer je to definitivno bilo jedno zlatno vreme pop muzike - rekla je pevačica.

"ZNA DA U KARIJERU MORA DA SE ULAŽE" Alo! otkriva koji je najplaćeniji spot na domaćoj javnoj sceni: ISKEŠIRAO JE 75.000 EVRA ZA TO!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading