Verica i Veljko
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića izvestan priča se po gradskim kuloraima od prvog dana zajedničkog života supružnika. Mnogima je neshvatljiva razlika u godinama između kreatorke i kompozitora zbog čega im stalno prognoziraju kraj. Na sreću venčanog para, koji naredne godine obeležava desetu godišnjicu od venčanja, do razlaza još nije došlo, a hoće li supružnici sklad zadržati i nakon najnovijeg Veljkovog videa sa pevačicom u bazenu novo je pitanje koje javnost postavlja.

Kompozitor je, naime, se pratiocima na "Instagramu" podelio snimak brčkanja u bazenu sa  Leontionom Vukomanović. Zadovoljno se smeška dok ga ona drži u rukama i njiše. Oboma je osmeh na licu, a tu je i komentar:

- Leontinin zagrljaj topliji od termalne vode - napisao je kantautor u okviru videa, zbog čega su čak i oni koji su verovali u njegovu i dizajnerkinu ljubav posumnjali da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića moguć.

HAOS U EMISIJI KOD JOVANE JEREMIĆ Minu Kostić prozvali je da je novog dečka smuvala VRADŽBINAMA, njena reakcija je SKANDALOZNA!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading