KAO DA MI NA ČELU PIŠE DRO*A Goca Tržan nikad iskrenije o braku sa Marinkovićem
Foto: Printscreen/instagram

Goca Tržan progovorila je o najtežem periodu u životu, pa se prisetila kroz kakav pakao je prošla nakon razvoda od Ivana Marinkovića, koji je trenutno deo rijalitija Zadruga 6.

- U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao "Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža" - otkrila je ona, pa dodala:

Hajp televizija

 

- Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? - rekla je Goca Tržan i naglasila da mnoge vesti vezane za javne ličnosti ne plasiraju oni sami nego se često čak izvlače iz konteksta.

- Znači ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo - priznala je ona za Telegraf.

- Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dro*a, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd - ispričala je Goca, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

NEDOSTAJEŠ Ana Nikolić se oglasila povodom godšnjice smrti Marine Tucaković

 

 

Komentari (0)

Loading