ALO! PAPARACO! Evo na šta Saša Popović troši svoje milione, uslikan sa suprugom, a u ovakvom izdanju ih nikada nismo videli! (FOTO)
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Saša Popović i Suzana Jovanović slove za jedan od najskladnijih parova na estradi, a da je bivši vlasnik „Grand produkcije“ i nakon skoro tri decenije bračnog života galantan, uverio se i Alo! paparaco koji je uhvatio supružnike u šopingu.

Naime, Saša i Suzana odlučili su da dan provedu u poznatom šoping centru, a tom prilikom Popović nije štedeo ni vreme ni novac, već je neumorno sa suprugom satima obilazio radnje.

ALO! PAPARACO! Evo na šta Saša Popović troši svoje milione, uslikan sa suprugom, a u ovakvom izdanju ih nikada nismo videli! (FOTO)

Nikola Todorović/Alo!

 

Sportski obučeni, u crnim odevnim kombinacijama supružnici su kupovali odeću najpoznatijih svetskih brendova, a nasmejana pevačica je iz prodavnica izlazila sa punim kesama skupocene garderobe. U jednom trenutku par je zastao da bi se pozdravili sa prijateljem kojeg su tom prilikom sreli, a nakon kratkog ćaskanja su nastavili svoju šoping turu.

Da je Saša široke ruke potvrdio je i zaposleni iz jedne od radnji sa luksuznom garderobom, čiji je VIP kupac upravo Popović za kojeg zaposleni kažu da je dobar platiša.

- Saša i Suzana su naši dugogodišnji klijenti, koji znaju da prilikom samo jedne kupovine ostave i na desetine hiljade evra, kada pazare po nekoliko pari cipela, torbi, odela, jakni... Zbog toga su odavno stekli status VIP klijenata, ali i postali naši članovi kluba sa posebnim pogodnostima, popustima - rekao je za Alo! jedan od prodavaca iz butika svetski poznatih brendova, pa dodao:

- Čim stigne nova kolekcija, na primer „dolče i gabane“, među prvima pozovemo Popovića koji dobije i svoj termin razgledanja, biranja i isprobavanja. Neretko njemu i Suzani šaljemo garderobu i na kućnu adresu kako bi odabrali šta žele, a kada je u pitanju limitirana serija uvek mu sačuvamo jedan primerak u njegovoj veličini - rekao nam je izvor, koji ističe da je bivši vlasnik „Grand produkcije“ široke ruke.

- Saša je veoma galantan. Uvek časti prodavca koji mu je pomagao prilikom kupovine - zaključio je sagovornik.

ALO! PAPARACO! Evo na šta Saša Popović troši svoje milione, uslikan sa suprugom, a u ovakvom izdanju ih nikada nismo videli! (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Popović je nedavno otkrio da ima mesečnu penziju od 81.900 dinara koju očigledno ne žali da potroši na ženine hirove, a spekulisalo se da mu je plata kao članu žirija „Zvezda Granda“ preko 20.000 evra.

ZAVIRITE U DOM LJUBE ALIČIĆA! Ovako izgleda pevačeva "zlatna" vila u koju je godinama ulagao

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

13.03.2022 08:58

Nisu bittne krpice treba biti human samo pomisliti na one koji nemaju budimo ljudi

Jovana

13.03.2022 11:54

Zašto da ne? Ljudi su zaradili pa neka i troše na skupocene stvari. Tako i naši lekari, hirurzi i oni koji nam spasavaju živote a proveli dve i po decenije na sticanju znanja. Tako troše i naši učitelji, nastavnici i profesori koji nam uče decu i stvaraju generacije stručnjaka. Tako i naša vojska i policija od kojih se očekuje da nas svojim životima štite. Svi oni tako zarađuju i troše, pa što ne bi novokomponovani pevači i muzičari?