JEDAN UKRAS VREDAN 105.000 EVRA Didi Janković zgranula dekoracijom za Uskrs!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Didi Janknović otkrila je kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik.

Kako sama kaže, ona se trudi da porodični dom maksimalno ukrasi za ovakve prilike.

Međutim, pored standardnih ukrasa, Dijana je rešila da iskoristi kolekciju svojih luksuznih torbikako bi lepšala prostor. Ona je svoju vrednu tašnu stavila kao dekoraciju za Vaskrs, a popularna torba marke "hermes" je iz limitirane serije i košta 105.875 evra, pišu domći mediji.

Kod Dijane na Instagramu može se primetiti da ona ima više ovakvih torbi i to u različitim bojama.

- Vaskrs za mene predstavlja najradosni hrišćanski praznik i zaista se uvek radujem tom prazniku, kao i farbanju jaja i dekorisanju kuće. Moja ćerka ima skoro 4 godine i zajedno volimo i da farbamo jaja i da ukrašavamo dom.

- Uvek sam se trudila da mi u kući farbamo jaja. Moja ćerka sada puno učestvuje u tome i zaista se osete ta praznična i porodična atmosfera. Trudimo se da svake godine bude nešto novo i drugačije od prethodne. Kao što ste od mene i navikli, volim da za Vaskrs napravim zasta jedan bajkovit prizor od kuće, kada god neko uđe da se oseća kao da živi neku Vaskršnju priču.

JEDAN UKRAS VREDAN 105.000 EVRA Didi Janković zgranula dekoracijom za Uskrs!

Foto: Ataimages

 

 

- Tradiciju poštujemo, naravno. Mislim da se svaki praznik pa i Vaskrs treba da se provede u krugu porodice. Treba da bude bogata trpeza, da svi porodično budemo zajedno, da se družimo u toku celog dana. Mi i mimo praznika provodimo dosta vremena zajedno kao porodica, ali za Vaskrs volimo da se svi zajedno okupimo kako rodbina sa moje strane tako i sa strane mog supruga.- Ono što ja priželjkujem do sledećeg Vaskrsa je svakako Gremi nagrada. Ja ću narednih godinu dana vredno raditi na tome i na mojoj muzici i zaista se nadam da će moja sledeća pesma postići svetsku slavu. Ta pesma će biti moj ulaz u svet. Ameriku sam već osvojila, ali tu se ne zaustavljam i novom pesmom zaista planiram da osvojim ceo svet - rekla je Dijana za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading