Saša Popović
Foto: Alo/Ataimages

Saša Popović važio je za velikog zavodnika u mladosti. Pre supruge Suzane Jovanović, sa kojom je godinama u skladnom braku, imao je nekoliko ljubavnih veza, a sa jednom devojkom čekao je i dete.

Jednom prilikom Saša je otkrio da mu je proročica Vanga predvidela da će izgubiti dete, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

TO DETE SE NEĆE RODITI Devojka Saše Popovića bila je u drugom stanju, a onda je usledila velika nesreća: Nadam se da je pogrešila

Foto: promo

 

U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je devojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi". Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48. godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir - priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand produkcije", na kojeg su baba Vangine reči ozbiljno uticale.

- Kako su godine prolazile, sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedeset odsto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset odsto za sumnju, moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila - kazao je kroz smeh Popović, kome je Vanga rekla da će umreti u 86. godini.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading