Suzana i Saša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saša Popović godinama je deo estradnog neba, koji je, jednim delom, sam napravio, a mnogi ne znaju da je pre Grnd produkcije bio i kompozitor.

Javnost ga je upoznala kao harmonikaša grupe "Slatki greh", međutim, on je iza kulisa komponovao brojne hitove za Lepu Brenu, a potom i za Zlatu Petrović, kuma Jašara Ahmedovskog, te nije izostao ni hit za njegovu suprugu Suzanu Jovanović.

Saša Popović

Foto: ATA Images

 

Malo ko zna da je za Suzaninu pesmu „Tetovaža“ napisao muziku, dok je svoje prste umešao i Dragan Stojković Bosanac koji je radio aranžman.

Iako se pisalo da je Saša nagovorio Suzanu da se povuče sa scene, pevačica je to oštro demantovala.

- To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio podrška. Rekao je tada: „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim“. Tada smo stvarali Grand i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško – rekla je Suzana i dodala da se zbog te odluke ne kaje.

REKAO SAM JOJ DA VIŠE NE IDE NA NASTUPE Saša Popović supruzi branio da peva, a ovo je razlog, konačno otkrili istinu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nije mi žao zbog pauza, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju - istakla je Popovićeva lepša polovina.

Sale je nedavno objasnio i kako su oboje mnogo radili kada su počeli da se zabavljaju, zbog čega mu je supruga falila.

– Suzana i ja kada smo se upoznali tamo neke 1996. godine, ona je tada stalno nastupala, svaki vikend je radila sve do 2004. godina i ja ostanem sam kući i kažem: „Čekaj ženo, gde ćeš, nemoj više da ideš“, a da sam idem po klubovima rekli bi: „Evo jedva dočekao da mu žena ode da izađe“-objasnio je Saša, a odmah se ubacila i supruga.

– Eto ko mi je zabranio da pevam - našalila se Suzana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading