Saša Popović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, ujedno i osnivač iste, progovorio je o nepoznatim detaljima i priznao zašto pojedini pevači nisu potpisali ugovore za njega.

Saša je priznao da je sa pojedinima bio u pregovorima, ali da do saradnje ipak nije došlo, iako pojedini danas imaju velike karijere.

- Ako uzmemo u obzir da smo mi krenuli da smo mi krenuli krajem 1998. godine, pa onda je 1999. bilo bombardovanje, pa smo stali. Ne mogu da kažem da su smo te prve dve godine napravili veliki pomak, ali od 2002./03., kad smo uložili velike pare u ekrane, rasvete, scenografiju i tako dalje, to je zaista podsećalo na "San Remo", a tu su se svake godine ulagali milioni. Ipak, mi nismo bili na tom finansijskom nivou, ali mislim da smo napravili zaista veliki pomak, i da su pevači to prepoznali i zbog toga i "Grand" produkcija iznedrila toliko pevača. Svi su hrlili da dođu do "Granda". U narodnoj folk muzici, ako niste bili deo "Granda", teško da je neko mogao da napravi karijeru. Dešavalo se, recimo Adil. On je bio na pregovorima sa nama i nismo uspeli da se dogovorimo, ali je uspeo da napravi karijeru. Ili Dženan Lončarević, mada svi su uglavnom bili u Grandu - rekao je Saša i priznao da li postoji reč zahvalnost među estradnjacima.

Saša Popović

Printscreen

 

- Kod nekih da, kod nekih ne. Ne bih nabrajao uopšte sad imenima koji su to koji su zahvalni, a koji su završili u "Grandu", otišli i rade i dan danas. Ali, uglavnom 90 posto tih pevača su stvarno i dalje verni Grandu i zaista imam fantastičan odnos sa svima njima i mislim, i ko kaže javno i ko ne kaže, da su svi zahvalni "Grand" produkciji - rekao je Saša Popović za "Grand".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading