Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Jelena Karleuša progovorila je o podršci koju pruža prijateljici Dragani Mirković. 

Karleuša je istakla da je na estradi malo prijatelja, ali da Dragana i ona uvek pružaju podršku jedna drugoj.

Pevačica je izbegla direktno komentarisanje Draganinog razvoda, li je svojim rečima ukazala na okrutnost koju muškarci ponekad mogu da pokažu prema ženama.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragana i ja stalno jedna drugu tešimo. U poslednje vreme je ona digla ruke od zvanja mene. Dragana, slobodno mi pošalji neku poruku, ja sam dobro. Ja sam ta vrsta prijatelja koja odmah kreće u akciju da ti reši sve probleme - započela je Jelena, koja je ranije govorila i o razvodu roditelja i ženskim osećanjima, koje umeju da je zabole.

Dragana Mirković

Printscreen/Pink.rs

 

Gledala sam koliko muškarci mogu da budu okrutni prema ženama. Jako sam osetljiva čim to primetim, jer sam odrasla s majkom. Kad vidim ženu kako plače, to je za mene katastrofa. Ženske suze ne mogu da podnesem. Nemam drugu opciju, osim da budem vrlo, vrlo jaka, neke stvari mi se dešavaju, jaka sam, ali nije da me ne dotiče. To što se Dragani dešava mene jako pogađa, i te suze... Ona zaslužuje svu sreću ovog sveta i da bude nasmejana, srećna, voljena, mažena i pažena - ispričala je Karleuša za "Informer". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading