LEPA BRENA PRVI PUT IZUSTILA IME POPOVIĆA Osam meseci od Sašine smrti, Suzani ima da kaže samo jedno 11:16 Vip 0
"ZABRANILA SAM KUĆNOJ POMOĆNICI DA TO RADI" Suzana Jovanović u kući na Bežanijskoj kosi ima strogo pravilo 16:20 Vip 0
"ZABRANILA JE DA SE UZIMA DADILJA, ONA ĆE ČUVATI UNUČE" Suzana Jovanović uskoro postaje baka: "Beba će joj doneti snagu" 08:00 Vip 0
OVO JE TRUDNA SNAJKA SAŠE POPOVIĆA Tijana je završila težak fakultet, a godinama radi u Grandu! 16:40 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE SUZANE JOVANOVIĆ NAKON VESTI DA POSTAJE BAKA Pomešane emocije: "Tužni smo zbog Saleta, ali smo i neizmerno srećni..." 14:40 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ POSTAJE BAKA! Srećne vesti u njihovom domu, oglasila se i ona, ne može da sakrije radost! 14:25 Vip 0
VAŽAN DAN BEZ NJEGA Suzana Jovanović i dalje u boli, godinama je ovaj dan bio radosan za nju: "Mnogo je teško i tužno!" 17:20 Vip 0
TUŽAN DAN ZA UDOVICU SAŠE POPOVIĆA Prvi rođendan Suzane Jovanović nakon smrt supruga: "Sad da me vidi, rekao bi..." 11:30 Vip 0
OVO JE PRAVO LICE SUZANE JOVANOVIĆ Popovićevsa sestra otkrila u kakvim je odnosima sa snajkom, posle Sašine smrti sve se promenilo! 23:00 Vip 0
IZA ZIDINA PORODIČNE VILE NA BEŽANIJSKOJ KOSI NIŠTA NIJE ISTO Pojavile se fotografije Sašine kuće, evo kako sada živi Suzana 19:05 Vip 0
KADA JE SAŠA UMRO, HALID JE IZUSTIO SAMO JEDNO Sad se oglasila Suzana, pa nakon smrti legende otkrila šta mu nikada neće zaboraviti 11:45 Vip 0
TUŽNA ISTINA O SAŠINOJ UDOVICI! Evo zašto Suzana Jovanović nije mogla da dođe na bitan događaj 01:00 Vip 0
SUZANA JE NOVI VLASNIK NAKON SAŠINE SMRTI Prodaje se 280 stanova koje je gradio Popović, u svemu joj pomaže ova pevačica 11:45 Vip 0
SUZANA JOVANOVIĆ ĆUTALA ČETIRI DECENIJE Sašina udovica sada otkrila da li sin Danijel nosi prezime Popović! 12:16 Vip 0
"ZOVE ME SVAKI DAN, DA ME PITA..." Sašina sestra otkrila u kakvim je odnosima sa Suzanom, posle smrti brata sve se promenilo 20:15 Vip 0
SA SUZANOM RIDALA NA SAHRANI, A DANAS NIJE DOŠLA NA POMEN POPOVIĆU Niko je na groblju nije video od marta, kad je Saša ispraćen 12:28 Vip 1
NAJTUŽNIJA SCENA NA BEŽANIJSKOM GROBLJU Suzana stigla sa decom na pomen Saši, a jedan detalj sve je rasplakao (VIDEO) 11:49 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46