KADA VIDIM DA NEKO PRIČA SA NJIMA, DAO BIH CELO BOGATSTVO DA MOGU I JA Saša Popović ima želju koju nikada neće moći da ostvari, samo jedno moli Boga
Foto: Printscreen

Saša Popović, napravio je pravu imperiju kada je sa kolegama započeo poslovnu saradnju i stvorio "Grand".

On je sada progovorio o svom detinjstvu i o odnosu sa roditeljima. Kako kaže, njegov otac bio je protiv njegove odluke da napusti Pravno-ekonomski fakultet.

KADA VIDIM DA NEKO PRIČA SA NJIMA, DAO BIH CELO BOGATSTVO DA MOGU I JA Saša Popović ima želju koju nikada neće moći da ostvari, samo jedno moli Boga

 

 

- Majka je odigrala veliku ulogu kada sam ja rekao da neću više da studiram. Otac mi je bio stvarno strog, a znaš kakva je majka, uvek kao: "Nemoj da ga diraš, molim te, ostavi ga, nemoj, on voli muziku". Kad čujem da neko ne priča sa roditeljima, bilo da je sa ocem ili sa majkom… Pa ja ne znam šta bih dao, svo bogatstvo, da Bog može da mi namesti da samo sat vremena popričam sa svojim roditeljima, pogotovo sa tatom - rekao je Popović, koji je imao težak početak karijere krajem sedamdesetih, kada je osnovao prvi bend "Lira šou".

- Ja onu harmoniku stavim na leđa i od centra grada idem do kuće i plačem. I onda neko dođe i kaže: "Što si sujetan?" pa nisam sujetan, samo hoću da budem bolji. I sama znaš, napraviš neku emisiju, pa se pitaš kako će to da prihvati publika, šta će reći gledaoci i to su ti neki strahovi. Mislim, ta sujeta se najviše oseti kod pevača. Svaki pevač gleda šta je ovaj drugi snimio, kako se obukao, da li je ima koncert, pa kažu: "Jao, njemu je propao koncert".

Saša Popović

Foto: ATA Images

 

Šaša se osvrnuo i na loše komentare na račun rada Grand produkcije.

- Vi kad pogledate ovo što ja danas radim i što radim poslednjih 20,30 godina, ljudi kažu ‘Ma, šta, on je upropasto muziku, one je ovakav i onakav’. Znate kako, neko nas voli, a neko ne i to je skroz u redu - kazao je Popović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading