saša popović
Foto: Alo/Alo

Saša Popović stvorio je brojne pevače kroz godine takmičenja mladih talentovanih ljudi u "Zvezdama Granda", a jedna od njih je Rada Majonlović.

Ona je sa nekoliko kolega imala priliku i da snimi pesmu na račun Grand produkcije, ali hit koji je bio namenjen njoj pripao je drugoj pevačici.

Saša Popović

Foto: ATA Images

 

 

Kako je jednom prilikom govorila, pevačica je danima plakala zbog samo jednog Popovićevog poteza, budući da je on odlučivao o pesmama koje će snimiti "Zvezde Granda".

- Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: "Meni nije nešto ovo…" Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Sašu.

Rada Manojlović

Printscreen

 

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - objasnila je pevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading