DOŠAO NA NASTUP SA STEZNIKOM Nuci otkrio detalje oporavka, a prokomentarisao je i Devitovo bahaćenje sa satom od 70.000 evra
Pintscreen

Igor Panić Nucci se pojavio na sinoćnom Music Week festivalu u odličnom raspoloženju, a za medije je izjavio šta misli o svojim kolegama.

Njegova popularnost, među mlađom generacijom raste iz dana u dan. Mnogi bi rekli da je slavu stekao preko noći, ali on kaže da je situacija ipak drugačija.

On je sinoć nastupao na Music Week festivalu, a za predstavnike sedme sile otkrio je da li mu prija popularnost, ali i da li ima tremu da nastupa pred beogradskom publikom.

DOŠAO NA NASTUP SA STEZNIKOM Nuci otkrio detalje oporavka, a prokomentarisao je i Devitovo bahaćenje sa satom od 70.000 evra

Foto: Printscreen/instagram

 

To ljudima deluje da je preko noći, ali ima tu 10 godina rada. Smatram da sam i poslovno i privatno zreo za ovo. Da sam predvideo sve ovo (popularnost), jesam, ali ne u ovoj količini. Drago mi je da je tako – kaže Nucci i govori da je uzbuđen zbog nastupa:

Imam tremu, ja volim festivale, ali ovo je ipak Beograd, grad u kojem sam odrastao i izgradio ovo što jesam. Osećam neku odgovornost, tako da imam malu, zdravu tremu.

Nucci je snimio pesmu sa kolegom Mihajlom Veurovićem Vojažom koju je publika odlično prihvatila, a reper objašnjava da mu je bilo zadovoljstvo raditi sa Veruovićem.

Vojaž i ja se znam dugo, bilo je sve lako, nikad brže nisam odradio pesmu i spot. Pripremamo još nešto, biće bolje od ovoga. Sa Vojažom je uvek lako, sa njim sam i u avionu i kombiju.

S obzirom na to da je imao peh na jednom od nastupa, kada je povredio nogu reper otkriva kako se sada oseća i kakva je bila terapija.

Noga mi se još nije oporavila do kraja. To mi je bio dvanaesti nastup zaredom, i bukvalno sam hodao po bini i telo me izdalo. Povredio sam nogu i išao na terapije. Led sam koristio, bio sam prikovan za krevet i ležao na njemu. Ubrzana terapija, ležao sam na onom krevetu, jako dugo, ne ponovilo se nikada. Nosim steznik kako se ovo više ne bi ponovilo – oktrio je Nucci.

Za razliku od svog kolege Devita koji je iskeširao za sat 70.000 evra, Nucci kaže da najviše ulaže u hranu, ali da nema ništa protiv onoga u čemu uživaju ostali pevači.

Mene lože nekretnine (smeh). Meni je taj sat top, što da ne. Možda nije neki moj fazon, svaka čast Devitu, nemam ništa protiv. Najviše trošim na hranu – kaže on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading