Ubistvo u Čikagu
Foto: Tanjug/Tyler Pasciak LaRiviere (MBI)


Užasna pucnjava u vodenom parku u gradu Ročester u Mičigenu rezultirala je povredama devetoro ljudi. Napadač, star 42 godine, ispalio je ukupno 28 hitaca iz pištolja, a zatim je pronađen mrtav od povreda koje je sam sebi naneo u svojoj kući. Prema rečima šerifa okruga Oukland Majkla Bušarda, pucnjava se činila nasumičnom, a policija je brzo reagovala, stigavši na mesto zločina za samo dva minuta od poziva.

 

 


Bušard je istakao da se čini da pucnjava nije imala očigledan motiv i da policija ne vidi direktnu vezu između napadača i povređenih. Među povređenima su osmogodišnji dečak u kritičnom stanju, njegov četvorogodišnji brat koji je upucan u butinu, kao i žena od 39 godina koja je pogođena u abdomen i noge.

Policija je brzo identifikovala napadača i uputila se ka njegovoj kući, gde ga je pronašla mrtvog od povreda koje je sam sebi naneo. Bušard je istakao da je napadač, nakon što se dovezao do vodenog parka, otvorio vatru iz poluautomatskog pištolja, više puta ga ponovo napunivši.

Stanje povređenih je, prema rečima šerifa Bušarda, kritično, a javnost je zgrožena ovim nasilnim događajem. U trenutku pucnjave, vodenom parku je bio pun ljudi, među kojima su bila i deca

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading