kremlj
Foto: AP/Alexander Zemlianichenko (STF)

- Ako mi još nemamo mogućnost da iznesemo jednu verziju, jer se istraga nastavlja, onda je u najmanju ruku čudno to što su se Amerikanci odvažili da govore o jednoj jedinoj verziji događaja. To, naravno, ukazuje na činjenicu da u najmanju ruku žele da skrenu pažnju sa nečega - rekao je Peskov u intervjuu za list „Izvestija“.

Peskov je takođe napomenuo da još nema zvanične verzije o terorističkom napadu, te da treba sačekati dok ruske obaveštajne službe i istražni organi ne iznesu konačne zaključke na osnovu činjenica.

Podsećamo, uskoro nakon terorističkog napada u „Krokus siti holu“ u Moskvi, na Zapadu su saopštili da je u napad umešan DAEŠ*. Direktor FSB Aleksandar Bortnikov saopštio je da iza terorističkog napada stoje SAD, Velika Britanija i Ukrajina.

Međutim, Stejt department i dalje odbija da prizna umešanost SAD, Velike Britanije i Ukrajine u teroristički napad. Njegov predstavnik Metju Miler rekao je da su SAD unapred upozorile Rusiju na pretnju od napada, pošto su želele da bude sprečen.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading