DETALJ KOJI JE SVIMA ZAPAO ZA OKO Scena iznerviranog Čarlsa postala je hit na društvenim mrežama (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

 

Naravno, to je bilo njegovo potpisivanje krunidbene zakletve u Vestminsterskoj opatiji, a s obzirom na Čarlsovu istoriju sa nalivperima, svi su se tada pitali da li će ponoviti gaf.

Na sreću, ovaj značajan trenutak prošao je bez incidenata, kralj je samo u jednom trenutku napravio grimasu dok je okretao poklopac nalivpera.

Ekipa na mreži je pomno pratila trenutak potpisivanja, a tviteraši su se šalili i slagali da im je drago što „prokleta nalivpera” rade kako treba u ovom važnom trenutku.

 

 


 Podsetimo, prilikom potpisivanja dokumenata u palati Svetog Džejmsa, gde je proglašen za novog britanskog monarha, Čarls se naljutio na nalivpero i cela stvar je postala viralna.

 

 

DETALJ KOJI JE SVIMA ZAPAO ZA OKO Scena iznerviranog Čarlsa postala je hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Printscreen

 

 

Naime, kada je shvatio da nema dovoljno mesta na stolu, Čarls je gurnuo kutiju sa nalivperima u stranu i oštro pogledao u službenicu, a scena iznerviranog Čarlsa postala je hit na društvenim mrežama. 

Njegovo mučenje sa nalivperom nastavljeno je kada mu je mastilo iscurilo dok je potpisivao drugi dokument, a kralj je nalivpero nazvao "temperamentnom stvari".

Žena iz publike pokušala je da mu olakša muke dajući mu hemijsku olovku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading