"PUTIN I SI SU VEOMA PAMETNI LJUDI" Tramp: Naterali smo ih da se udruže svojom glupom politikom!
EPA/MIKHAIL KLIMENTYEV

Pa odmah upozorio: „To smo postali, ali je ovo naša zemlja i mi to nećemo tolerisati!“

Potom je ponovo ocenio da glavna pretnja SAD nisu ni Kina ni Rusija, već vrh Bajdenove administracije.

Za „hitne probleme“, koje treba prioritetno rešavati, proglasio je: zaštitu američkih granica, izborni sistem i sistem glasanja i to što su agencije za sprovođenje i zaštitu zakona postale „političko oružje“.

„Ako ne pobedimo na izborima 2024. godine, naša zemlja je osuđena na propast“, ​​upozorio je sunarodnike iz Vakoa.

Na mitingu je rekao i da su Vladimir Putin i Si Đinping u Moskvi dogovarali o svetskom poretku za narednih 100 godina.

„Sada su Rusija, Kina i Iran zajedno. Videli ste pametnog predsednika Si [Đinpinga] i pametnog predsednika Putina – veoma pametne ljude – kako razgovaraju o svetskom poretku u narednih sto godina. O velikom resetovanju kakvo nije viđeno za 100 godina. Čuli ste onu neverovatnu izjavu, dok su stajali a mikrofon ostao uključen. To je užasna izjava. Rusija, Kina i Iran sada su se okupili i formirali savez. To je nešto nemoguće. Rusiju i Kinu je po prirodi stvari veoma teško ujediniti. Ali naterali smo ih da se udruže svojom glupom energetskom politikom. A još su im se pridodali Iran i Saudijska Arabija“.

Tramp je očekivano nastavio, rakavši:

„Sve se to dogodilo pod Bajdenom. To je neverovatno. I sve se to izdešavalo za proteklih godinu i po dana. Imao sam dobre odnose sa Putinom. On je hteo mir, a sada će, kako izgleda, dobiti sve. Njegov i Sijev razgovor o svetskom poretku je jedna od najtužnijih stvari koju možete da zamislite“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading