RUSIJA ĆE POKAZATI "SVOJ POTENCIJAL" Stiglo upozorenje iz Moskve za Zapad (VIDEO)
Foto: EPA/Foto EPA-EFE/RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE HANDOUT

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će kako Zapad bude povećavao isporuke novog naoružanja Ukrajini, Rusija sve više koristiti svoj potencijal kako bi odgovorila tokom specijalne vojne operacije.

Peskov je tim rečima prokomentarisao izjavu predsednika Rusije Vladimira Putina koji je danas na koncertu u Volgogradu održanom u čast 80. godišnjice pobede u Staljingradskoj bici rekao da Rusija ima čime odgovori na isporuke zapadne oklopne tehnike Ukrajini.

- To znači da Rusija ima potencijal i da će, kako se (u Ukrajini) bude pojavljivalo novo naoružanje koje isporučuje kolektivni Zapad, Rusija sve aktivnije koristiti svoj potencijal kako bi odgovorila u toku specijalne vojne operacije - rekao je Peskov.

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je poručio da je Staljingrad zauvek postao simbol neuništivosti ruskog naroda. On je rekao da je neverovatno da Rusiji opet prete nemačkim tenkovima "leopard", te je poručio da Moskva ima čime da odgovori onima koji joj prete.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
alex

02.02.2023 19:26

okupirani nemacki narod nema nikakve sanse da slobodno odlucuje u sadasnjoj ratnom angloamerickom udaru na rusku saveznu imperiju te je u opasnosti da bude samlevena u mogucem sukobu zapada protivu ruskog povracaja svoje otete teritorije.zpadne agresivne sile su,verovat no spremne da zrtvuju evropske narode kako bi odavno pokusavano ratom otimanja ruskesavezne imperije sada ostvarili.mi eu narodi se na lazimo u teskom polozaju kao taoci ali bez nase stvarne krivice jer smo prevarom upali u neizbeznu klopku kojanasmoze unistiti.