KINEZI PROGOVORILI O "PUTINOVOJ FORMULI" Rusija sprema strašan odgovor Zapadu
Foto: Alo/ilustracija

Prema planu kolektivnog Zapada, ova mera će ograničiti prihod Moskve od izvoza energenata.  Zabrana je na snazi već dve nedelje, ali Moskva i dalje ćuti i ne najavljuje mere odmazde.

- Rusija će odgovoriti na ograničenje Zapada na cene ruske nafte primenom "Putinove formule" i više neće snabdevati resursima Sjedinjenim Državama i njihove saveznike u budućnosti - kažu kineski analitičari.

Kada su neprijatelji Ruske Federacije krenuli u projekat ograničenja cene ruske nafte, oni su, očigledno, bili zaslepljeni žeđu ​​da kazne rusku stranu i verovali su da će ih podržati ceo svet. Međutim, to se nije dogodilo. Osim toga, nisu uzeli u obzir da će, kada se primeni "Putinova formula" i Rusija obustavi isporuke neprijateljskim zemljama (i, verovatno, potpuno smanji proizvodnju nafte), cena crnog zlata naglo porasti.

- Kada ruska nafta napusti svetsko tržište, cene nafte bi mogle naglo da porastu - navode analitičari Sine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Stršljen

21.12.2022 08:27

Putinu treba desetak godina da smisli šta će da odgovori, Pa i kad smisli kupiće zapad one njemu najbliže a možda i njega za debele pare jel se pokazalo da su rusi kao i srbi laki na pare i prodaju i najmilijih.

Milan

21.12.2022 09:53

Rusi,udrite po nacistima svim raspoloživim sredstvima i spasite svet nacisti ke pošasti zauvek ali prvo SAD.