"RUSIJA NEĆE PODRŽATI REZOLUCIJU O SREBRENICI" Za ovo su nam stigla jaka uverenja iz Sankt Peterburga
Foto: EPA/MICHAEL KLIMENTYEV/SPUTNIK/K

Sekretar Saveta bezebednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev istakao je tokom razgovora sa Aleksandrom Vulinom da Ruska Federacija daje punu podršku Srbiji u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta i celovitosti.

Nikolaj Patrušev je istakao da Ruska Federacija neće podržati rezoluciju o Srebrenici koju Generalna skupština Ujedinjenih nacija planira da donese, te da će Rusija po ovom pitanju iskoristiti svoj uticaj i ugled među slobodnim državama kako bi donošenje rezolucije bilo sprečeno.

Aleksandar Vulin

TV Pink

 

 

Patrušev je okarakterisao kao posebno licemerstvo to što Nemačka predlaže rezoluciju o Srebrenici koja je odgovorna za najveći genocid u 20. veku.

Nikolaj Patrušev čestitao je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i očuvanje samostalne i nezavisne politike Srbije uprkos zapadnim pritiscima.

Sekretar Saveta bezebednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev zahvalio se Aleksandru Vulinu na svim naporima i doprinosu koje je uložio u razvoj saradnje srpskih i ruskih službi i izrazio uverenje da će sa Aleksandrom Vulinom lično i u budućnosti nastaviti saradnju u oblasti bezbednosti.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal POLITIKA ZLA NAD SRBIMA NIJE KAŽNJAVANA, ČAK JE NAGRAĐIVANA Vučić u UN podsetio na 25 godina terora koji su tolerisani #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading