Jasenko Korjenić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bezobrazna provokacija! Jasenko Korjenić (35), filmski režiser iz Bosne i Hercegovine, napravio je u petak veče neviđeni incident, kada je usred Beograda, tačnije u kafiću na uglu ulica Kraljice Marije i Starine Novaka, raširio zastavu velike Albanije! Nakon ovog skandala pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova odmah su ga priveli i doneta je odluka da ekspresno bude proteran iz naše zemlje. Uz njega priveden je i srpski državljanin Relja Pekić (33), diplomirani filozof i direktor festivala angažovanog etnografskog filma „Vizantrop“.

Korjenića je pre ovog gnusnog čina Beograd dočekivao raširenih ruku kada je dolazio na filmske festivale. S druge strane, on je iz ko zna kojih razloga netrpeljivost prema našem narodu i Srbiji pokazivao i tokom javnih nastupa.

Nedavno je gostovao na Televiziji N1 BiH, gde je promovisao svoj film, ali je iskoristio tu priliku da u više navrata ponovi da srpski lideri podstiču na razdor između Srba, Bosanaca i Hrvata.

Analitičar i marketinški stručnjak Nebojša Krstić napominje da je u celoj priči najgore to što se i Korjenić i Pekić predstavljaju kako nekakvi borci za ljudska prava.

- A onda su u Beogradu u okviru svoje političke misije našli za shodno da promovišu veliku Albaniju, koja je sinonim za etničko čisćenje i novi rat na Balkanu. Kakva je veza između borbe za ljudska prava i propagiranja albanske genocidne velikodržavne ideje? I pored toga, ja lično nisam pristalica proterivanja jer je Srbija slobodna zemlja i veća je od svih ovakvih provokatora - kaže Krstić.

KOME JE SVE ZABRANJEN ULAZAK U NAŠU ZEMLJU

*Reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju

* Pevačici Jadranki Barjaktarović

* Pevaču Alenu Mukoviću

* Starleti Soraji Vučelić

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Boris

17.09.2023 07:54

Po džepu i zabrana ulaska u zemlju. Dosta više!