SRBIJA I CRNA GORA DA RESETUJU ODNOSE Vučić poslao jaku poruku susedima
Printscreen

Vučić je još dodao i da u  budućnosti mogu mnogo toga zajedno da urade u korist građana obe zemlje i najavio da će svakako doći u Crnu Goru, bilo zvanično ili privatno.

- Nadam se da mnogo toga u budućnosti možemo zajedno da uradimo, pa čak i ovu zimu da olakšamo jedni drugima i da pomognemo jedni drugima, jer će biti mnogo teška zima i za jednu i za drugu zemlju. Polako da resetujemo naše odnose i da počnemo da ih gradimo, odnosno da vratimo onu emociju koju smo imali i poštovanja i ljubav, jer teško da imamo nekog bližeg nego jedni druge-  rekao je predsednik Srbije za crnogorsku televiziju.

VUČIĆ NA SASTANKU SA POTPREDSEDNIKOM EKVATORIJALNE GVINEJE Saradnja u oblasti IT sektora, kulture, sporta, ali i obrazovanja - Alo.rs

Na pitanje da li će uskoro posetiti crnu Goru Vučić je odgovorio potvrdno.

- Svakako ću doći u Crnu Goru, da li zvanično ili privatno - to je druga stvar. Premijer Crne Gore Dritan Abazovic je dobio poziv da zvanicno poseti Srbiju 29. juna i dobrodošao je- rekao je Vučić.

On je istakao da ima puno tema za razgovor i mnogo stvari da se rešava u interesu svih.

- Naravno, uvek će postojati oni koji ne razmišljaju o tome kako bi bilo dobro da dve zemlje saraduju, već kako da to zaustave, ali nemam problem sa tim-  dodao je Vučić uz pozdrav svima u Crnoj Gori.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Marko

09.06.2022 19:48

Srbija i Crna Gora su oduvek bile u prijateljskim odnosima, tako treba i da ostane kako bi svi imali koristi.

Marko

09.06.2022 20:11

Srbija i Crna Gora treba da se drze zajedno jer je to jedan narod.

Danka

09.06.2022 22:47

Srbija i Crna Gora su dugo bile jedinstvena zemlja. To jedinstvo bi trebalo i da se nastavi! Zajedničkim snagama za bolju budućnost!