VAŽNA PORUKA ZA NAROD Siniša Mali saopštio sjajne vesti za građane Srbije (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram/mali_sinisa

U novom predizbornom spotu SNS-a snimano je sa reke gradilište "Beograd na vodi", kao i članovi te stranke koji su razgledali napredak radova, a Mali je tom prilikom poručio da je SNS u proteklih nekolikog godina od jednog od najružnijih delova Beograda napravila najveće gradilište u ovom delu Evrope.

- Danas smo imali priliku da vidimo Beograd sa reke, i mislim da ovaj pogled upravo najbolje govori o tome koliko su se naša prestonica i Srbija promenili i razvili u poslednjih nekoliko godina.


Beograd na vodi, koji se najlepše vidi upravo sa reka, je simbol svega onoga što smo uradili, i najbolje pokazuje da ono što obećamo – to i ostvarimo. Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako garantujemo da ćemo izgraditi i druge velike projekte, kao što je metro, a garantujemo i da će plate do 2026. godine biti 1.000 evra, a penzije 500 evra.

 

 


Naša dela govore za sebe. Povezali smo Srbiju auto-putevima i železnicom, imamo nove bolnice, škole, vrtiće, kao i rekordan priliv stranih direktnih investicija. Uprkos globalnim izazovima, uspeli smo da zadržimo stabilnost naših javnih finansija, i da teret krize prebacimo na državu, a ne na građane.

Sada, idemo dalje. Zaštitićemo Srbiju od svih globalnih izazova, i nastaviti da je razvijamo. Početkom juna, naše mlade očekuje i dodatna novčana podrška od 100 evra. Nastavićemo da radimo i gradimo jer zajedno možemo sve! - napisao je Mali na Instagramu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading