DAŠIĆ OŠTRO OSUDIO NAPADE NA SINA PREDSEDNIKA SRBIJE: Đilasovi uposlenici imaju samo jedan cilj, da unize porodicu Vučić!
Alo

Dašić je rekao da smo ponovo svedoci sramne kampanje na porodicu predsednika države Aleksandra Vučića.

- Izmišljenim besramnim lažima preko tajkunskih plaćeničkih portala napadaju sina predsednika države.U nedostatku političkog programa, nemoralne i nemoćne kukavice pokušavaju da nanesu političku štetu predsedniku preko njegovog sina.

Gradonačelnik Kragujevca istakao je da ne postoji odvratniji način da se osujeti nečiji uspeh, nečiji rad i dela koja govore više od reči.

- Dela koja govore da je Srbija zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u Evropi, u kojoj se otvaraju fabrike, grade putevi, pruge, bolnice, zemlja koja konačno ima viši životni standard za građane i bolju budućnost. Ali Đilasovi uposlenici imaju samo jedan cilj, da unize porodicu Vučić. Samo najniži deo ljudskog društva može tako brutalno da napada decu. To se ne radi. Porodica je svetinja. Brzo će april. Tada se pokažite bestidne kukavice - saopštio je gradonačelnik Dašić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mira

01.12.2021 17:36

Opozicija napadom na predsednikovog sina pokazuje samo svoju nemoc.

Zeljko

01.12.2021 19:29

Da ih unize ne mogu, ali da im prete mogu, i zato treba državna bezbednost da zaštiti predsednika i njegovu porodicu i trebaju sudovi i tužilaštva da reaguju za sve koji prete.