VUČEVIĆ: Vuletiću, odvratan si! Da li si tako zadrigao i bahat mislio kako su se osećali Goksijevi roditelji dok si jeo te ćevape?
Grad Novi Sad

On je gostujući u jutarnjem program na TV Prva se osvrnuo na postupke bivšeg potpredsedmik Partizana Vladimira Vuletića I optužbama na račun sina predsednika Vučić Danila, pritom komentaršiću njegovo morbidno gostovanje na jednoj televiziji.

Ništa nije slučajno

Bio šam šokiran kada sam to gledao. Vuletićevo poslednje ophođenje I ismejavanje onog što je dokazano I što će biti dokazano a to je da su pripadnici klana Belivuk bukavlno mleli ljudsko meso I pravili ćevape. A ovaj da bolesnik Vuletić imitira da jede ćevape od Goksija .Da li je za trenutak zamislio kako je porodiici od Goksija, gde oni očekiju istinu o tome kako je ubijen. I on onako debeo, zadrigao, bahat šalje poruku da je to za njega neka komedija, sprdnja, komedija. Gore nešto odavno nisam video u Srbiji u kojoj je bilo svega. Ali to neko radi smišljeno I to nije pitanje nekog lošeg smisla za humor , već pitanje da pružadefakto snažnu medijsku podršku kroz tajkunske medije onima koji treba da odgovaaraju za najteža krivična dela . I ti je jasna sprega sa onima koji su u zatvoru I onima koji ih medijski podržavaju. Kao što kada pričate o nekim političirima iz SNS koji su do juče bili najgori, a danas postali odjedanput simboli za stradalnike u nekim navodno stalinističkim procesima. Ono što je uradio Vuletić je stvarno da gađenje I odvratno. Zaćuti čoveče I sram te bilo! Sram bilo I tebe I one koji te puštaju da to radi u tv programu. Barem se izvini roditeljima nastradilih. A šta će da rade kada se utvrdi na sudu da se to desilo. Bojim se da to tada nećemo ništa čuti, kao ni za Jovanicu… - izričit je Vučević

U DS bilo mnogo oceubica stranke

- SNS pokazuje ovim unutarstranačku demokratičnost. Ono što me izuztno nervira I iritra je da se da to prikazuje kao jedan staljinistički proces I to od strane onih koji koji su sporovodili najgore političke čistke. Mi smo imali da je Đinđić izbacio Vukasanovića, Tadić Vuka Jeremića, Đilas Tadića, Bojan Pajtić Đilasa , Šutanovac sve resetovao a zatim došao Lutovac da ugasi stranku. To je klasičan staljinistički proces. I oni nam drže lekcije, to je jedan festival licemerja. Ko god kaže nešto on je bot, glasnogovrnik Aleksandra Vučića, sendvičar lili krezubi ne znam šta…Ispada da moje obrazovanje, status mi ne dozvoljava da kažem bilo šta.

SNS je neko koji je od građana dobio legitimitet da vodi politiku sporovi izvršnu vlast.

- I kada krenemo da ocenjujemo kažu da je politički sud, kada ne onda kažu da prikrivamo ili ne zna šta već. O tome da ima zaštićenihh pričaju oni koji su čistili svoje prethodnike I bili oce ubice svoje stranke.

Raduje me Vučićeva najava borbe protiv fudbalske mafije

Vučević je istakao da ga raduje da što je predsednik osim borbe protiv organizovanog krimala I razračunavanje sa klanovima, najavio I borbu protiv fudbalske mafije u čemu mu pružam punu podršku.

Potpredsednik SNS ističe da da za sada postoje indicije da je neko iz policije pokušavao da isfrabikuje aferu Jovanica I da u sve uvuče Andreja Vučiča a time I predsednika.

Na isti način su hteli da urade I sa aferom Gakovo koja takođe nema nikave veze za porodicom Vučić. Ali to je mogao da uradi samo neko ko je bio deo sistema. Što se tiče Jovanice najavžnije da optužni budu osuđeni u tom procesu, ali politički epilog mora biti ko je fabrikao tu aferu I kao je fabrikao laži protiv Andreja I Aleksandra Vučića. Nadam se da mi predsednik Vučić neće zameriti kada je pitao predstavnike EU zašto se našlo u izveštaju niko nije hteo ništa da kaže, Tako se kalemi laž na laž…rekao je Vučević.

Komentari (6)

Loading
David

22.05.2021 13:26

Vuletić treba da ide pod hitno na poligraf.

Nemanja

22.05.2021 13:51

Vuletić treba da se ispita u vezi sa kriminalnim aktivnostima.

Juca

22.05.2021 13:59

Da li je moguće da neko može da bude ovoliko odvratan kao ovaj mali debeli Vuletić?

Mirko

22.05.2021 17:29

Vladimir Vuletić je gostovanjem u emisiji Dobar loš zao i jedenjem ćevapa i podsmevanjem sa mrtvim čovekom pokazao da mu nešto opasno fali u glavi

Dragan

22.05.2021 21:06

Možda je Vuletić bio i nadrogiran nečime jer svako normalan to nebi radio. Sram ga bilo godina i diplome profesora.

KIA

23.05.2021 07:16

Vladimira Vuletić treba da se ispita u vezi sa kriminalnim aktivnostima.